lauantai 28. maaliskuuta 2009

Tunnustus

Tämän sain Nelmiltä Olen hieman ihmeissäni, en mielestäni ole mitenkään erityisen luova bloggaaja, mutta kaunis kiitos silti Nelmi. :)
Ihaniahan nämä ovat.


Siis tee näin:
1. Kopioi Kreativ Blogger palkintologo blogiisi
2. Tee linkki hänen blogiinsa keltä tunnustuksen sait
3. Anna tunnustusta 8:lle muulle blogille
4. Lisää blogiisi linkit heidän blogeihinsa
5. Jätä heidän blogeihinsa kommentti, että tietävät saaneensa tunnustusta.
Nyt olen tylsä, enkä ala jakelemaan erikseen tätä kenellekkään. Luovia blogeja on paljon, paljon. Toisena päivänä voi olla toinen ja sitten taas kolmas.....:)
Olkaa hyvä,ottaa voi kuka vierailee Resorissa.:)
Terkuin Tupuna!

4 kommenttia:

sartsa kirjoitti...

Eiköhän toi luovuus ilmene niin monella tavalla. Käsitöidesi lisäksi tulee mieleen noi sinun kukkahommelit. Pitäähän niillekin olla silmää. Ja varmaan monta muutakin asiaa. Meille just koulutuksessa paukutettiin, miten luovilla menetelmillä pääsee eteenpäin niissäkin tilanteissa, jotka näyttää ihan umpikujilta.
Ihanaa kun tulee kevät! Se on vuoden parasta aikaa!
Ai niin, ja mistäs on poika luovuutensa periny, ellei äidiltään :D

Tupuna kirjoitti...

Sartsa: VOI KIITOS "sanoistasi". :)
Arvaa, nousiko hymy huulille?:)

sartsa taas kirjoitti...

Kiitos vaan! Minulta alkaa kohta hymy hyytymään, kun poika tulee jo kohta kotiin, kun niillä on lukiossa koeviikko ja tää tekee aina minimiajan sitä koetta. Hyytyy nimittäin siksi, etten oo vieläkään menny sinne kauppaan, jonne tein lähtöä jo hänen lähtiessä kouluun...

Minna kirjoitti...

Kiitos kommentista siihen eläkeasiaan. Taitaa olla meilläkin se niin, että minä en vain haluaisi olla vielä työkyvyttömässä kunnossa, vaikka oikeasti kyllä kai olenkin. Se vain kuulostaa jotenkin niin lopulliselta ja itkettää täälläkin. Voimia ja aurinkoa kevääseen <3 Toivottavasti nähdään pian. Ensi kuussa olisi tarkoitus ainakin Lahden neuletapaamiseen mennä.