perjantai 27. maaliskuuta 2009

Tiskirätit

Moikka!

Kylmää perjantai aamua, pakkasta-18C. Mies kävi aamulla koklaamassa autoani lähteekö käyntiin, lähti. Lähden kohta fyssarille, kulkupeli tarpeen.

Auto jäi illalla ajamatta talliin, kun tulin myöhällä kotia. Olin tyttären perheen luona,kullannuppusia katsomassa. Kyllä katsomista riittää, kun kolme pientä. Voi äityliiniä, mutta nuorena jaksaa. Sulosia vaan nuppuset ovat. :)

Sitten kuvaan. Luutuja, kuten kuvasta näkyy. Minun rättini vaan harvenee. Laitoin langan kaksinkerroin ja neuloin seiskan puikoilla. Tykkään tällaisista "lutusista"luutuista. :) Wettexiä ainakaan näillä näkymin ei tarvita tässä huushollissa.

Nyt on lähdettävä jumpalle!

Aurinkoista perjantaita kaikille! -Tupuna-

11 kommenttia:

Omppumato kirjoitti...

Kivan lutusia luutuja :).
Aurinkoita viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan värisiä sun luutut. Mulla edelleen se Wettexi käytössä kun en millään raaski sitä itsetehtyä käyttää... Aurinkoista perjantaita myös sulle!

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Tiskirätit ovat kyllä kivoja, ei tartte kaupasta ostaa. Ihania nuo sinun enkelisi!

Anonyymi kirjoitti...

Joihinkin vaan jää koukkuun kuten tiskirätteihin. Teinikään ei meillä enää valita, että rätit haisee, kun vaihdoin omiin tekemiin.

Matleena kirjoitti...

Voin hyvin kuvitella, kuinka ihanaa on on lastenlasten kanssa oleminen! ;)

Kauniin väriset tiskirätit! Joo meillekään ei näillä näkymin hankita kaupasta tiskirättejä.

Anonyymi kirjoitti...

Enpä ole koskaan tiskirättiä kokeillut vaan ainiaan taitaa kaupan rätit olla käytössä, mutta erittäin kauniita on sinun rättisi.

Oikein mukavaa ja aurinkoista perjantaita sekä alkavaa viikonloppua!

-merja-

Tupuna kirjoitti...

Omppumato: Kiitos. :)

Susu: Ota vaan käyttöön, äkkiäkös uuden suihkit. :)

Mette: Kiitos. :)

Marjut: Sittenhän kaikki kohdallaan. :)

Matleena: Olet aivan oikeassa. Kyllä neulotut vaan on niin paljon parenmpia. :)

Merja: Eipäs sitä tiedä vaikka koklaisitikin. Kiitos samoin.:)

PIPER kirjoitti...

Sähäkän värisiä liinoja,minäkin olen tykästynyt neulottuihin tai virkattuihin tiskirätteihin :)

Villikissa kirjoitti...

Tosi ihanan värisiä rättejä.Minullakin on käytössä neulottuja, en osta kaupasta enään.Eikä kaupan tiskirätit ole edes kauniita niinkuin nämä itse neulotut.

Anonyymi kirjoitti...

Noita tiskirättejä en ole vielä kokeillutkaan neuloa, saattaa olla hyviäkin. Ainakin ennenvanhaan nirkattiin puuvillalangasta pölyriepuja emäntäkoulussa. Tuolla omassani juuri kiukuttelin kelle jakaisin tunnustuksia, mutta sinullehan tietysti! Käys nappaamassa omasi pois.
Ihania käsitöitä olet taas tehnyt. Tuo pikkuneidin hamonen on kiva ja entäs se neiti siellä sisällä. Taitaa kaikki viimevuotiset neitoset olla samanlaisia hymynaamoja. Minunkin Nuppuni on tuollainen, harmi että en saa niitä lastenlasten kuvia blogiini laittaa.
Siunausta sinun viikonloppuusi :)

Helmis kirjoitti...

Kyllä nuo luutut on käteviä. Juuri tänään minäkin ajattelin, että en enää ollenkaan osta mitään wettexejä, kun itse voi neuloa vaikka minkä värisiä ja kokoisia luutuja :).
Ja koska luutuja ei voi koskaan olla liikaa, niin niitähän voi siis neuloa kuinka paljon vain jaksaa... mallejakin on olemassa vaikka kuinka paljon, jos haluaa eri mallineuleita kokeilla.