tiistai 25. marraskuuta 2008

Pampulat

Moikka!

Messulanka muuttui huiveiksi...näissä on koko kerä 200gr. Harvempia huiveja olisi tullut kolme. Tänään uimahallilla käydessäni testasin tuon harvemman...on kivan tuntuinen, ei kutita eikä tunnu paksulta. Tekisi mieli ostaa vielä toinen kerä, mutta näähän on nyt hakusessaan , kun on talven hitti, menekkiä on ollut.

Nyt on taas nätit hiukset, kun kävin kampaajalla. Meinasi kyllä käydä kalpaten koko hommassa....Eilen ajattelin, että täytyy katsoa kalenterista minä päivänä on aika karvuriin, niipäs se jäi. Aamulla aikaisin ennen reissuun lähtöäni avasin kalenterin...hups sehän onkin tänään klo. 9.30, elikkä heti uimahallilla käynnin jälkeen. Mikäs kaikki meni niinkuin pitikin, eikä kukaan tietäis mitään ellen olisi kertonut:) eilinen ajatus oli kyllä siirtää aikaa ens viikolle, kun tuntui ettei olisi vielä ihan pakko mennä.

Toiveikasta tiistaita kaikille:) Terkuin Tupuna!

12 kommenttia:

sukkaputki kirjoitti...

Kivat huivit. minä oon tuota pampula lankaa kans himoinnut... sais kivat huivit nopeesti vaik pukin konttiin... Ja tuo edellinen huivisi on ihana!! Mulla on samalla mallilla oleva kesken kans. Ilun langasta myös mutta merinovillainen versio. :) Mukavaa päivänjatkoa sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Tilasin Heinista sitä luonnonvalkoista edellyttäen, että sitä saa ennen joulua. Oliko hankalaa neuloa?

Tupuna kirjoitti...

Tanja:) Huivit tulevat tosi nopsaan:)

Marjut: Toivotaan, että tulisi:)
Tosi helppo neuloa,,,neuloin tuota harvempaa sunnuntai-iltana kynttilän valossa...sähköt poikki:(

Omppumato kirjoitti...

Kivat huivit. Tuo lanka näyttää tosi mukavalta. Tekisi mieli itselläkin ostaa tuota ja neuloa huivi :).

Niina kirjoitti...

Ihanan vaaleanpunaiset huivit!!! Kivat, ja varmaan pehmeät!

Matleena kirjoitti...

Minä taas ensin katselen ja ihmettelen tuota uutta pampulalankaa, sitten ehkä kokeilen. Minä olen sellainen hitaasti syttyvä! ;DDD

Sinullahan meni kuitenkin nappiin sen kampaaja-ajan kanssa. Minulla on kampaaja vielä hakusessa täällä uudella paikkakunnalla. Kun löydän mieleisen, olen sitten pitkään uskollinen asiakas.

Tupuna kirjoitti...

Omppumato: Se on ihan kivaa lankaa:)

Niina: Kyllä , pehmeä on:)

Matleena: Ihan hyvin kuitenkin:)
Ei hevillä uskalla vaihtaa, jos mieluisen kampaajan löytää:)

Anonyymi kirjoitti...

kylläpä näyttää pehmoiselta huivi ja värikin on aivan ihana

Anonyymi kirjoitti...

Ihana huivi, varmasti pehmoinen! Minäkin sitä messuilla katselin, mutta vähän tylsiä värejä oli siinä kojussa jäljellä, enkä sitten ostanut. Muilla näytti juuri tuota vaaleanpunaistakin olevan.. ja nyt vähän harmittaa, etten sittenkään ostanut sitä :). Mutta ei hätää, lankapula ei vielä uhkaa!

Minä muuten siirsin tämänaamuisen parturiajan, kun totesin, että tulee liian kiirus. Siirsin siis kiiruun ensi viikkoon, hih.

Anonyymi kirjoitti...

Oi, miten kivoja huiveja! Ilmavan ja pehmoisen näköisiä. Kuin pumpulia.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä kivan väriset huivit ja pehmoinen on,tiedän,tiedän! Minähän tilasin messuilta ostamani langan lisäksi netistä Tapion kaupasta lisää lankaa eri väreissä ja vein kerän käsityöpiiriinkin,että saavat muutkin tehdä!

Anonyymi kirjoitti...

osaisitko neuvoa miten tuota lankaa pitäisi neuloa ettei tulisi niin löysää?