sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Lisääntyivät:)

Niin kävi...tuli sisarukset:)
Ohje löytyy täältä, lankana 7veikkaa ja Tangofania. Kinnaskoppaan saavat lyllertää nääkin siilit. Muutenhan ohje on hyvä, mutta lopputyö..ompelu, ei ole mitenkään mukavaa:(

Meillä on tosi kova tuisku ja tuuli. Aamulla käydessäni uimahallilla tuntui, että heitteli autoakin peltoaukealla. Nyt on ihana olla sisällä, poltella kynttilöitä ja neuloa:)

Suloista sunnuntaita kaikille toivottelee Tupuna!


10 kommenttia:

Omppumato kirjoitti...

Kivat siilisisarukset :).
Täälläkin myrskyää.

Matleena kirjoitti...

On ne söpöjö nuo siililapaset! ;) Minullakin on tarkoitus tehdä niitä jossakin vaiheessa, olisi kuulemma ihanat kaksostenkin mielestä.
Me täällä vasta odotellaan lumimyrskyn tuloa, Puolangalta mies soitteli ja sanoi siellä jo myrskyn olevan aluillaan, yrittää ehtiä kotiin sen edellä.

Sipi kirjoitti...

Voi kuinka on kiva sisaruspari! :)

Seijasisko kirjoitti...

Kivat siilit.Täällä alkoi pyryttään vasta kuuden maissa silläaikaa kun oli hallissa ..onneksi selvisin hengissä kotiin. Nyt parhaillaan on täällä on pahin myräkkä menossa.Mukavaa alkavaa viikkoa.

Susu ja Tassu kirjoitti...

Tosi kivat! Me Tassun kanssa kyllä luultiin noita HIIRIlapasiksi:-)

sartsa kirjoitti...

Noi on niin erikoisen näkösiä, et niitä vois mennä markkinoillakin. Minul alkaa vaan aika olla ihan kortilla ja monet suunnitelmat jää pelkäksi haaveeksi.

MarjutJ kirjoitti...

Kivat sisarukset! Ja hieno baskeri alempana.

Kukka-75 kirjoitti...

Oletpa ollut ahkera =) Siililapaset näyttävät ihanan söpösiltä ja tuo baskerikin on tosi kaunis!

Tupuna kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista:)

mr kirjoitti...

ihania siililapasia!2wee poikani istuu tässä mamin sykyssä porkkanaa nakertamassa ja tuumasi mummin teoksista piip piip.