torstai 27. marraskuuta 2008

Orapihlaja

Moikka!

Nyt mullakin on neulottu jouluinen liina:) Virkannut olen, mutta tällä työtavalla tehty puuttui varastostani. Liina on Talvi Novitasta 2008, lanka Novitan Virkkauslanka ja koukku 1.25.

Neulotun liinan tekeminen on kivaa...ainakin tällaisten yksinkertaisten. Tulee himo, että tää ja tää eikun vielä tää kerros, jospa vielä tääkin :)
Olen keksinyt sellaisen konstin, että luen sanelukoneelle aina yhden uuden mallikerran, neulon sen kelaan taas alkuun ja niin kerros valmistuu...ei tarttee koko aikaa ohjeeseen kuikkia.

Talvi jatkuu toistaiseksi...uimassa olen käynyt, matkalla poikkesin lankakauppaan...tarttui mukaankin muutamia keriä ja jotain muutakin. Mesissä on tota pompula lankaa puhtaan valkoisena, Marjut hoi:) Luonnonvalkoista ei kuulema ole saanut kuten ei mustaakaan, mutta monia värejä sieltä löytyy. Nyt muihin hommiin :)

Terkuin Tupuna!

8 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Siis, missä sitä ihan valkoista oli??

Nätti, jouluinen liina!

Tupuna kirjoitti...

Marjut: Hollolassa, Käsityöliike Mesi:) Kiitti liinakehuista:)

Omppumato kirjoitti...

Kaunis liina. Olen ihastellut tuota liinaa lehdessä.

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Tervetuloa neuleliina-addiktien joukkoon! Yhden kun neuloo, niin tekee mieli aloittaa toinen.

Tupuna kirjoitti...

Omppumato: Kiitos:)

Päivi: Kiitos, näinhän tuo taitaa olla:)

möhönasu kirjoitti...

Kaunis liina...pitäisi itsekin kokeilla neuloa liina :)

Matleena kirjoitti...

Ihana liina! Minä en ole vielä koskaan kutonut (=neulonut) liinaa, haaveilen kyllä joskus senkin tekeväni. Mutta käyköhän siinä sitten, kuten Päivi tuossa edellä ennustaa! ;D

SatuU kirjoitti...

Kyllä on kaunis liina!! Minä ainakin jäin koukkuun, on tullut jo useampikin liina neulottua, ja kunhan aikaa löytyisi, uusia malleja on jo odottamassa ;-)