maanantai 9. marraskuuta 2009

Kukkii jo

Moi!
Amaryllis on jo näin komiassa kukassa. Mies toi viikko sitten Tarjoustalosta tään aivan nuppuisena, ettei edes tiennyt minkä värinen kukasta tulee. Joulun tuntua alkaa olla ilmassa, kukkanen, glögiä ja ens yönä ehkä luntakin. :)
Ens viikonloppuna suuntamme rakkaitteni kanssa Tampereelle. Menemme lauantaina hotelliin ja sunnuntaina on tarkoitus messuilla, kivaa. :) Onko kuka muu menossa sunnuntaina Pirkkahallille? Nähdään.........
Terkuin Tupuna!

7 kommenttia:

Seijasisko kirjoitti...

Hei olen menossa ystaväni kanssa ja ajattelin että jos menis vaikka kello yhden? aikoihin sinne neulehvilaan. Marjut on kans tulossa messuille..ois kiva kahvitella porukalla taas niikuin viime vuonnakin?

Matleena kirjoitti...

Upea amaryllis! Tuo todella joulun tuntua. :) Muistinkin tämän sinun kukkasi nähdessäni, että minulla on viimevuotinen sipuli tuolla varastossa, jokohan se pitäisi istuttaa. Pitääpä tutkia ohjeet.

Susu kirjoitti...

Sinä se sitten saat kaikki kukat kukkimaan!
Tampereella sunnutaina ilman muuta! Tosin varattuna yhdestä neljään. Toivottavasti tapaamme!

leenuliini kirjoitti...

Voi kuinka kaunis kukka! Työpöytäni alla odottelee lämpimässä muutama amaryllis. Mitähän niille mahtaa kuulua? Pitänee tutkia tänään, että onko niistä vielä kukkijaksi asti:)

Marjut kirjoitti...

Hieno amaryllis! Täällä lumisadetta odotellaan:)

Anonyymi kirjoitti...

Upea ja todella jämäkkä amaryllis. Minä muistin omani ottaa viileäkaapin alalaatikosta muutama päivä sitten esiin ja katsotaan josko tuonne vuodenvaihteeseen ehtisi tai sitten ensi vuoden puolelle. Meillä on satanut tänään lähes koko päivän lunta, mutta sillai hissukseen, mutta paikat on todella liukkaita kun "nuorison" pitää autoilla kruisailla kahva edelle heti kun vain siihen tuli mahdollisuus.

-merja-

TeSa kirjoitti...

Törmäillään, sano.
Minä pääsen messuille vasta sunnuntaina.