lauantai 30. toukokuuta 2009

Tunnustuksia :)

Moikka!

Marjut muisti minua tällaisilla. :)
Mikäs sen mukavampaa,,,,kiitos ja kumarrus sinulle Marjut!
Muistan näillä Susua ja Villa Lankalaa,,,olkaapa hyvät! :)
Terkuin Tupuna!

4 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Kiitos Tupuna! Tunnustuksesta ja kukkienhoito-ohjeesta. Luotinkin sinuun:-) Toin sen tänne mökille kun täällä on viileämpää kuin kotona parvekkeella. Mut luulen että mun hoidossa se ei ole kovin pitkäikäinen...

Tiinuli kirjoitti...

Kiva kun olet taas paikalla. Tsemppiä toipumiseen ja rauhallista viikonloppua sinulle,,

sartsa kirjoitti...

Kuuleppas! Kävisitkö hakemassa saman tunnustuksen minunkin blogista. Ei siellä erikseen lue, mutta kun nyt näin pyydän. En yleensäkään laita ketään nimeltä mihinkään haasteisiin tai tunnustuksiin, koska aina joku jää ilman, enkä haluais jättää ketään vakituista kävijääni ilman.
Haasteet taas on semmosia, että niistä on monet jopa kieltäytyny etukäteen. Siksi laitan aina yleisesti jakoon näitä. Haasteita ja meemejähän voi (ainakin minun mielestä) nappailla mukaansa, jos haluaa?
Siitäpä tulikin mieleen... että se yksi uutishaaste on vieläkin vastaamatta minulta, mut se oli oikeesti liian vaikea! En löytäny mitään, vaikka yritin ettiä. Oli vissiin mielikuvitus kateissa.
Ihanan aurinkoista ja helteistä sunnuntaita!

Villa Lankala kirjoitti...

Oi ja voi!!! Kiittää ja kumartaa!
Päiväni pelastui:D En ole tyttären juhlien takia juurikaan ehtinyt bloggaamaan, kiertelemään blogeissa ja nyt kun tulin blogiisi minua odotti täällä tällänen.

Ihanaa helteistä sunnuntai päivää!!!