tiistai 12. toukokuuta 2009

Enkeleitä


Moikka!
Siskoni oli lähettänyt ihanan kortin päivääni piristämään, sen se kyllä tekikin, kiitos K ja J. :)
Laitan Enkelipöydälleni toisten joukkoon.
Ulkoilin aamulla pari tuntia. Siellä on aurinkoinen, mutta tuulinen sää. Tarkeni hyvin, kun oli vaatetta päällä.
Eilen meinasin, että menen tänään kampaamoon, mutta eipäs onnistunutkaan. Ajat oli tosi tiukilla, pääsen vasta 22 pv. Täytyis varata aika edellisellä kerralla, mutta mikä on taas mennyt meikään, etten tule varanneeksi viime käynnillä. Yhteen väliin oli aina aika valmiina, oli niin helppo sitten mennä sovittuna ajankohtana. Täytyy varmaan taas yrittää palata entiseen käytäntöön.
Neulon kyllä, mutta valmista tulee hitaasti. Jospa tänään saan ton huivini valmiiksi, mutta siitä sitten. :)
Terkuin Tupuna!

10 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Joko meinaat saada huivin valmiiksi, minulle menee varmaan kuukausi aloituksesta:D

Lettu kirjoitti...

Kaunis kortti, varmasti on lämmittänyt mieltä :)
Voi että olet topakka ulkoilija....kunpa saisin tartunnan, huoh !

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Heippa, taidan olla täällä ensivierailulla. Jatkan tutustumista :)

Neili kirjoitti...

Ihana enkelikortti.
Aurinkoinen ja tuulinen ilma on hyvä ulkoilusää, kunhan panee tarpeeksi päälle. Minullakin oli villatakki päällä, eikä tullut hiki.

Matleena kirjoitti...

Saitpa ihanan enkelikortin! :) Huomaavaisia siskoja sinulla.

Se on hyvä systeemi, kun varaa kampaajalla käydessään jo seuraavan ajan valmiiksi. Minäkin olen sitä tapaa käyttänyt, mutta nyt en vielä ole täällä uudessa paikassa ottanut sitä käytäntöön. Pitää ensin saada kunnon tuntuma kampaajaan. ;)

Susu kirjoitti...

Kaunis kortti. Mulle ei tuo etukäteen sopiminen onnistu mut sit kun menee hermot niin kampaajalle pitäis päästä HETI. Joskus se on vähän vaikeaa...

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis enkelikortti.

Mulla olis aivan pakoittava tarve päästä kampaajalle edes lyhennyttämään näitä karvojani, mutta vielä joudun odottamaan kun en kunnolla itsekään kärsi kammata hiuksiani niin en todellakaan uskalla laskea ketään muuta päätä käsittelemään (en vaan millään olisi uskonut, että siinä näinkin kauan menee). Hiuaväriä ostin tänään kaksi pakettia kaupasta ja haaveilen, että jonain päivänä mihen kanssa yhteistoimin värjättäisiin edes mun hiuksia ja jos mies sitten edes vähän häiritsevimpiä karvoja katkoisia pois/lyhyemmäksi.

Mukavia ulkoilukelejä!

-merja-

TeSa kirjoitti...

Tällä tuulisella säällä ei paljon ulkoilla huvita, pihatyöt olis kyllä odottamassa. Toppatakki päälle ja touhuamaan.
Ihana korttiylläri.

sartsa kirjoitti...

Tosi kaunis enkelikortti. Jotain juomaa siinä tarjoillaan toiselle.
Huiveista tulee aina mieleen, et minulla ei niitä juuri ole ja joskus ois ihan kiva käyttää. Yksi vaan on. Miksiköhän en sitte kuitenkaan niitä saa aikaseksi? Nyt lähti tulemaan toinen samanlainen tunika, se malli oli kuitenkin niin ihana.
Kävin äsken Iitin käsityökahvilassa. Suosittelen, jos sielä päin liikut. Sielä on pieni käsityöpuoti ja kotikahvila. Myös Värikeskus on talossa, mut se on ollu kiinni viime käynneillä. Ai niin, ja sit aina joku näyttely. Viimeksi oli ommeltuja vaatteita, nyt oli posliininmaalausta yms. Lisäksi sielä järjestetään pikkukäsityökursseja, muutaman tunnin, jos kiinnostaa. Se on ihan Iitin kirkkoa vastapäätä. Minulla ei sen asian kanssa muuten mitään tekemistä, mut sielä on aina kiva käydä. Eihän teiltäkään taida kohtuuton matka sinne olla? Tiedätkö mitään vastaavia paikkoja lähiympäristössä? Valkealassa on myös Paimentyttö -niminen kahvila, mut en oo siel viel käyny.

leenuliini kirjoitti...

Ihana kortti:) Ihan uusi tuttavuus minulle;)