tiistai 6. tammikuuta 2009

Epäjärjestyksessä

tulee nämä asiat ja kuvat, mutta haitanneeko tuo mitään. Muistellaan vielä vähän joulua, kun on Loppiainen ja lopetetaan siihen. :)
Nämä tavarat laitoin Joulumuorin yllätyksenä Merjalle.

Sitten, jos en ole Vuodatuksen blogeissa, missä yleensä kommentoin tehnyt sitä, johtuu siitä että kommentti ei vaan lähde. Aikamoiset määrät kirjaimia olen tänä aamuna laittanut peräkkäin, mutta yhdessäkään blogissa ei näy Tupunan vierailua. Tälläkin hetkellä on kaksi blogia auki joissa pyörii lähettämisyritys, mutta ei vaan näytä ottavan vastaan. Tympii. :(

Laitoin riisipuuron tulemaan ja syödään eilen illalla keitetyn sekahedelmäsopan kanssa. Täytyy mennä vahtimaan sitä. Voi olla, että palaan vielä tänään, mutta huomenna ainakin.

Leppoisaa Loppiaista sinulle toivottelee Tupuna!

10 kommenttia:

Tiinuli kirjoitti...

Leppoisaa loppiaista sinullekin!

Totesin tuolla omassa, vuodatusblogissani, että vielä ei kaikki ole kuten pitäisi. Ehkä ne siitä taas lähtee toimimaan.. toivottavasti,,

Nna kirjoitti...

Vuotis ei ole oikein toiminut nyt tuon päivityksen jälkeen. Toivottavasti se siitä korjaantuisi.

MarjutJ kirjoitti...

Hyvää loppiaista myös sinulle!

Seijasisko kirjoitti...

Hienon paketin olet laittanut. Vuodatusen blogeissa on isot uudistukset menossa. Eilen oli sen takia blogit kokonaan pois käytöstä ja siksi varmaan vieläkin takkuilevat. Ulospäin eivät tule luultavimmin muuten näkymään kuin ehkä näyttää olevan uudeet systemiin tullet mm. hymiöt. Hallintasivut ovat muuttuneet ja toivottvasti toimivampaan suuntaan.

Lettu kirjoitti...

Leppoisaa Loppiaista sinullekin :)
Mun blogihan on vuodatuksen puolella....ei ehkä enää pitkään, kun ärsyttää nyt niin paljon ! Päivitin blogiani, kuvan siirtäminen ei onnistunut. Toista blogiani en saa edes "auki". MRRRR !

Päivi kirjoitti...

Vuodatuksen hallintasivuilla oli maininta, että kommennoinneissa saattaa olla ongelmaa. Päivitys kesti 17 tuntia ja päivittäjä nukkuu, mutta ongelma korjautunee tuotapikaa, ainakin uson niin.

Sini kirjoitti...

Ei uskois että Vuodatus on koko viime yön tehny 'parannuksia ja päivityksiä' kun siellä ei vaan mikään toimi. Huok.

Niina kirjoitti...

Joo siinä vuodatuksen päivityksessä on vielä ongelmia sinä kommenttien kanssa, mutta Tuomas sanoi että korjataan korjataan...
Kivan paketin olit laittanut.

Mari kirjoitti...

Hyvää loppiaista! Minä tässä kyllä huokailin helpotuksesta, kun tuli vaihdettua Vuodatuksesta Bloggeriin. Näytti niin oudolta Vuodatuksen hallintasivustot, kun kävin entistä blogiani kurkkimassa. Ja nyt näyttää se blogikin oudolta... No, ehkä se alkaa toimimaan, mutta ei sinne oikeasti mitään järisyttäviä muutoksia ole tullut, muuta kuin ovat kikkailleet sen hallintasivuston ulkonäön kanssa ja tehneet siitä jotenkin sekavamman... Minäkään en ole kaikkia kommentteja Vuodatukseen saanut tänään heti lähtemään, uuden yrityksen kanssa kyllä.

Kivalta näytti tuo paketti, jonka olit laittanut jouluksi matkaan! :)

Matleena kirjoitti...

Kivan paketin laitoit! Suklaatiakin! :)

Minä en ole ehtinyt tänään aiemmin koneelle enkä siis ole ollut ollenkaan tietoinen moisista kommentointiongelmista, joten jännä nähdä, miten nyt sujuu. Katsotaan, katsotaan! ;D