tiistai 9. joulukuuta 2008

Surku:(

Moikka!

Tällein kävi..Neuloin sukkaa näillä 3.5 sukkapuikoilla ekaa kertaa, paksahti poikki. Jotenkin olin kuvitellut ettei nää menisi katki, mutta kylläpä menee. Näissä ei ollut kuutta puikkoa elikkä varasellaista. Kuinka teillä, onko pysyneet Knit Pickit katkeamatta? Pikkasen harmittaa :(

Lunta tuiskuaa, pikku pakkanen ja koko päivän kynttilänpoltto sää. Aamulla kävin hallilla siis uima..nauhotin Mtv3:lta aamulähetyksen, kun siinä oli Anu Harkki haastattelussa. Katsotaan minkälaisia muutoksia Suuren Käsityökerhon lehteen tulee. Puhelinmyyjä sai minutkin tilaamaan kyseisen lehden.

Ruuanlaittoon, että joudun taas fysikaaliseen.

Hyvää päivänjatkoa! Terkuin Tupuna!

16 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Mulla katkesi bambupuikko viikonloppuna eikä tietenkään mitään varapuikkoa siinäkään:( KnitPicksit vielä ehjänä, mutta ovat olleet aika vähällä käytölläkin.

Intsu kirjoitti...

Juu,surku tosiaan,kun puikot poikki! Minä olen tullut siihen tulokseen,että kyllä "vanha konsti on parempi kuin pussillinen uusia" eli vanhat puikot kunniaan :) Kiva tonttu sulla tuossa. Siilien pörrölangasta kyselit. Mä teen siililapaset tasona kahdella puikolla. Neulon 20 silm. ensin sileällä langalla ja sit 20 silm.pörrölangalla. sinnä lankojen yhtymäkohdassa kierrän ne langat toistensa ympäri,ettei siihen tule harvaa kohtaa. Toisessa lapasessa tietenkin ensin 20 pörröllä ja sit 20 sileällä langalla. Mun omat ovat jotain 3-vuotiaan lapsen kokoa,että silmukkamäärä sen mukaan.

Seijasisko kirjoitti...

Oho..olen pitänyt Knit Pickseja niin kestävinä. Tosin yksi 2.5. Knit Picks puikko minullakin on alkanut tökkimään kärjestä, kuten jotkut vanhemmat bambuisekin. Messuilta ostin 2,5 ruusupuiset puikot ja ne katkesivat heti. Nykyisin mieltynyt eniten koivupuisiin puikkoihin ja tähän asti ei niiden kanssa ole ollut mitään ongelmia.

SatuU kirjoitti...

Mistä hankit puikot?? Kannattaa kysyä, jos vaihtavat...moni liike vaihtaa katkenneet uusiin, jos ihan heti kohta uudet puikot katkeaa...

Matleena kirjoitti...

Voi surku! :( Minä myös ehdotan, että kääntyisit myyjän puoleen, kun kerran ensi käyttökerralla meni puikko poikki. Pitäähän niiden kestää enemmän, kalliiden puikkojen.

Nna kirjoitti...

Mulla on kakennut 2,5 knit picks. Mutta se oli ihan omaa syytä, kun istuin hassusti sen päälle. Mutta kurjaahan tuollainen katkeaminen on. Mutta silti en vaihtaisi pois näitä, niin hyvä on neuloa.

eva kirjoitti...

Mulla on yhdet ainokaiset knitpicksit, kokoa 2,25. En ole vielä uskaltanut ottaa käyttöön, kun ovat niin hentoisen oloiset... No toisaalta, vähän paksumpia lankojakin on tullut neulottua. Isompien bambujen (koot 4 ja 5) kanssa ei ole ollut ongelmia.

Susu kirjoitti...

Vanha konsti (lue: perinteiset puikot) on parempi kuin pussillinen uusia...sanoo vannoutunut metallisten puikkojen ystävä. Silti olen sitä mieltä, että kannattaisi ottaa yhteyttää puikkojen myyjään...

Rasa kirjoitti...

Ihku tonttu!

MarjutJ kirjoitti...

Lähetin sinulle sähköpostia? Apua huutelen:)

Tupuna kirjoitti...

Marjut:(:(:(

Intsu:Kylläpä se taitaa näin olla.
Ajattelin, että olitko keksinyt mitenkä voi neuloa pyörönä ilman, että pörröä tulee koko lapaseen.

Seijasisko: Onpa sullakin ollut sitten "onkelmia"näitten uutuuksien kanssa. Mitkähän ne koivuiset on, en taida tietääkkään:)

Satu: Niin ajattelinkin, mutta ostin nää messuilta Lankakauppa.com,mutta nettikaupan sivu ei aukea, en tiedä mistä saisin osoitteen:(

Matleena: Sitä mieltä minäkin:)

Nna: Mukava noilla neuloa on,,,tykkään..kantapohjaa neuloissa rätsähti vaan:(

eva: Mä puottelen menemään 3,5 bampuisilla nyt:)

Susu: :)Uutta näköjään täytyy koklata ja huomata sellaista mitä ei olisi uskonut:)

Rasa: Tykkään, sain sen vuos sitten siskoltani meidän Tallinnan matkallamme:)

Eija kirjoitti...

Tuo tonttu on aivan ihana. Mutta onpa harmi että puikon kävi köplästi, nuo kylläa aivan ihania puikkoja kutoa.

Sipi kirjoitti...

No voi, kyllä katkeaminen varmasti harmittaa, onhan noilla hintaa! Itse kudon niin tiukkaa etten sukkia tohdi puisilla kokeillakkaan, muita töitä olen kyllä puikkoja katkomatta onnistunut :)
Tonttunen se kuvassa kans kutoo niin tyytyväistä omilla puisillaan :)

Sini kirjoitti...

Mulla ei oo Knitpickseistä juuri mitään hyviä kokemuksia. Mulla meni siitä pyörösarjasta ensin vaijeri, siis irtos tosta vaan puikosta (ONNEKS en ollu ehtiny tekemään ku pari kerrosta!), sitte yhdestä oli kierteet keturallaan. Sitte Tiksalla napsahti puikko poikki ja mä palautin ne. Murr.

Sini kirjoitti...

Lankakauppa ei myöskään ansaitse paljon kehuja..nyt vasta huomasin lukea kommentit loppuun. Mutta, multa löyty ne osotteet sinne, eli info@lankakauppa.com ja virpi.uhlback@lankakauppa.com

Minna kirjoitti...

KnitPicksien 3½ katkesi myös mulla eikä ollut edes mikään kireä neulomus menossa. Saman puikkosatsin toisessa puikossa on iso palkeenkieli :( No, jäihän sentään kolme toimivaa puikkoa!