sunnuntai 17. helmikuuta 2008

Lankaostokset

Perjantain kauppareissullani ostin luonnonvalkoista Ainoa, oli tarjouksessa ja tuntui että vaikka joskus tarviisin.... mutta riittääkö?? Tarvii varmaan mennä hakemaan vielä varulta muutama kerä, ettei sitten aikanaan ainakaan lopu kesken. Unelmoin mielessäni puseroa itselleni, mutta mallihan mulle pitää olla, en osaa itse suunnitella mallia.

Siispä kysymys vierailleni: Onko tuttu lanka, muuten mielipiteitä ja osaatko vinkata kivan mallin tälle langalle???

Tuolle Fanille on käyttö tiedossa ja siitä sitten tuonnempana.....

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nappi on valmis.
Blue

Auliina kirjoitti...

Terve Tupuna!
Kiitos käynnistäsi Weneessä&Wiulussa,
mukavaa tavata uusi blogituttavuus :). Kuule, mä olen varmaan viiminen ihminen järkevästi näitä tietokonejuttuja selittämään mutta yritän :)
Ihan ekana menet sinne ulkoasu-asetuksiin, siellä sitten luot uuden sivuelementin. Sieltä avautuu valikko, mistä saa valita millaista elementtiä ollaan lisäämässä, valitset sen HTML/javascript-laatikon. Sinne sitten lisäät sen koodin...tosin minä jouduin lisäämään sen käsin...siis naputtamalla sen itse, ei onnistunut liittäminen tms. Laatikossahan lukee "muokkaa HTML-koodia" napsautat sitä ja sinne sitten sen napin koodi. Näin minä sen lisäsin. Varmaan helpompiakin tapoja on, mutta en tiedä muuta konstia. Sitten sen kävijälaskurin lisäät samalla tavalla :)
Että näin, sekavaa mutta yritä saada jotain tolkkua, kysy vielä jos et jotain ymmärtänyt :)
Tää lähtee nyt nukkumaan!!

Villapallo kirjoitti...

En ole varma mihin Aino riittää kun en ole itse siitä vielä neulonut mitään... tai olen mutta se oli miesten kokoa ja vaati siis enemmän lankaa! Mutta Novitan ohjeissahan on kerrottu langanmenekki erilaisiin malleihin:-) Mutta itse ehkä kävisin hakemassa muutaman lisäkerän koska Ainoahan ei paljon mistään sitten saa lisääkää!

JaanaM kirjoitti...

En nyt yht´äkkiä muista oletko Novita-klubissa, mutta sieltä löytyy Ainolle joitakin ohjeita. Novitaan voi tutustua ilmaiseksi kaksi viikkoa, kai niitä ohjeitakin sieltä pääsee silloin selaamaan. (Googlaa Novita-klubi)
Minä tein tyttärelle naisen puseron ohjeella puseron, joka on nyttemmin kiertänyt tytöltä toiselle ;)
Lanka kyllä nyppyyntyy helposti, jouduin purkamaan ja paikka paikoin pusero oli käytetyn näköinen jo ennen valmistumistaan...